teisipäev, 21. juuli 2009

Kana cacciatore

Täitsa huvitava maitsega kanakintse sai tehtud. BBCGoodFoodist idee.

6 kanakintsu (originaalis 6 poolikut kanarinnakut)
2 küüslauguküünt purustatult
oliivõli
2*400 g kirsstomateid
4 tl toorjuustu (originaalis mascaroponet)
peotäis basiilikut


Praadisin sibulad õlis kuldseks, siis lisasin küüslaugu ja praadisin läbi. Lisasin tomatid, maitsestasin soola-pipraga ja kuumutasin u kuni 20 minutit, kuni segu oli ilus paks ja ühtlane. Võtsin panni tulelt ära ja segasin sisse toorjuustu (mul oli Farmi juustu) ja osa basiilikust.

Samal ajal ma pruunistasin kanakintsud (maitsestasin enne soola ja pipraga ära) teisel pannil ära (paar minutit iga külje kohta) ja panin ahjuvormi. Kallasin kastme peale ja ahju 170C pöördõhuga 30 minutit. Peale basiilikaülejääk.



Täitsa hea maitsega kana oli vahelduseks.

Kommentaare ei ole: