reede, 28. märts 2014

Lillkapsas vol ??

Seekord küüslaugu, tšilli ja piiniaseemnetega. Jälle ülivõrdes tahaks kiita. Ma kipun juba mõtlema, et kuna ma toitun praegu suhteliselt kasinalt ja lihavabalt ja teadlikult, siis lihtsalt igasugune toit maitsebki hästi?? Et nagu peaaegu nälg majas ja igasugune palake on nämma. Kui keegi peaks miskit ütlema, siis kinnitan kohe, et nii see just ei ole, et näljas hoiaks, söön ikka normi täis :). 

Vaja läheb:
1 lillkapsas
1 dl seedermänniseemneid
1 tšillikaun
2 küüsaluguküünt
soola-pipart
oliivõli ja peterselli

Aurutasin lillkapsaõisikuid kolm minutit ja panin sõelale nõrguma. Viilutasin tšilli ja küüslaugu.
Ajasin panni mõõdukalt kuumaks koos oliivõliga, panin küüslaugu ja tšilli pannile, segasin mõned korrad ning lasin natuke praadida (vaata, et küüslauk ei hakkaks pruunistuma), lisasin seedermänniseemned ja segasin veel mõned korrad. Seejärel läks pannile lillakapsas ja pidevalt segades lasin kapsale uuesti sooja sisse.
Peale soola-pipart ja kui tahad tummisemat, siis ka näiteks fetajuustu.



Kommentaare ei ole: