neljapäev, 30. jaanuar 2014

Banaanipannkoogid

Ilmselgelt on banaanipannkoogid "so 2013", kuid mis teha, eks mul ongi kõigi moeröögatustega kaasaminek pikaldane ja vaevaline. Peale selle, kui vanim prl.Lind poleks poest banaane koju toonud (mis esimesel korral küll lihtsalt ära söödi ja draamat kui palju oli) ja pannkooke ära teinud, oleks see hitttoode minust kauge kaarega mööda läinud ja me sööks ikka veel tavalisi kreppe.
Nüüd ta teeb neid isegi hommikuti, enne kooli minemist, mis on tegelikult suur asi, sest hommik algab juba kell kuus ja seitse läbi viisteist minutit peaks me teoorias juba autos istuma ja enamasti ei vaevu keegi varem tõusma selle nimel, et sooja hommikusööki teha.

Vaja on ühte banaani ja kahte muna (kuigi mõnes kirjelduses on kasutatud ka kahte banaani, eks proovime ka kahega kunagi). Kui taigna tegemise au minule osutub, lisan paar keerdu soola ka soolaveskist, siis pole maitse nii läila:)

Tambime siis banaani peenikeseks ja vispledame munad sisse. Praeme panni peal. Valmis ongi. Eriti hästi maitseb mamma Inge tehtud murelimoosiga (mulle maitseb aplesinimoosiga, mis on ka pildil, aga laste meelest on see moos liiga mõru).

 

3 kommentaari:

Pille ütles ...

No eks see tõesti natuke 2013 ole, aga me oleme tänavu ka neid juba teinud, nii et anname andeks ;)

Ma võtan 1 muna 1 väikese banaani kohta. Lapsed söövad eriti hea meelega!

Kirsike ütles ...

Pille, meil Natalie vaatas youtube'ist vedeoretsepti ja keeldus muudmoodi proovimast:) Aga banaan on meil suur ja munad ka L. Arvasin, et on munamaitselisemad, aga ei olnudki. Aga näpuotsatäie soolaga maitsevad mulle oluliselt rohkem:)

Kairito ütles ...

Mina söön seda tihti, alates ajast, kui vähendasin jahu ja suhkurt oma menüüst. Mina teen 1 banaan+2 muna ja sorts soola ning praen kookosrasvaga. Ja tuleb minu jaoks juba megamagus :) Peale panen vahustatud vahukoort (muidugi ilma suhkruta).