laupäev, 10. aprill 2010

Värske salat praetud juustuga

Juba nami-nami gruusia koolitusest saadik tahaks kõike gruusia-pärast teha. Aga kuidagi ei võta vedu, ikka igasugu muid toite tuleb vahele. Aga neljapäeval võtsin kätte ja tõin sulugunikera turult koju. Praadisin ühe portsu hr. Linnule lõunaks, kõrvale tiba rohelist ampsu ja basturma viile.
Siis tegin hatšapurit. Imehea.
Nüüd tahtis hr. Lind oma kreeka salatit, aga feta oli otsas. Tegin talle siis aseaine.
Rohelisele salatisegupõhjale lõikasin u 5 cm jupi kurki peenikesteks kangideks ja 5-6 kirsstomatit sektoriteks. Maitsestasin Maldoni meresoolahelvestega, oliivõli ja balsamicoga ning jahvatasin peale pipart.
Suluguniviilud kastsin jahust läbi ja praadisin kiirelt mõlemalt poolt kuldseks.
Soojad juustuviilud asetasin salatile.

Aga gruusiaõhtu teeme kindlasti lähitulevikus ära ja liibanoni mezze ka :)

Kommentaare ei ole: