Jääteed teeme kannutäiest kangest teest, kas rohelisest või mustast (mina eelistan rohelist), lisan rohkelt mett, nii et tee oleks ikka väga magus, torkan sisse melissioksad ja sidruniviilud.
Kui tee on jahtunud, valan jääga täidetud klaasi.Juuakse meil ka seda liitrite viisi, tee tegemisega on lihtne, kui ainult jääga järgi jõuaks.:)
PS rändamast õnnelikult tagasi ja kahjuks toidupilte sheerida rohkem ei ole, kui oli hea toit ja isuäratav serveering, polnud fotokat kaasas, või ei tulnud pilt välja. Sellest oli eriti kahju Moldovas, kus ma sain eluhead grillitud karpkala. Moldovast võiks ilmselt pikemalt muljetada, lihtsalt ülimõnus maa ja millised vapustavad kuivad vahuveinid ja üldse veinid, hindadest ei räägigi parem, kahju et autoga ei olnud, oleks vähe rohkem koju kaasa toonud!!
PPS Nami-namis on praegu ka värskendavate jookide kooskokkamine, nende jookidega andsin ka mina oma panuse sinna!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar