Lihtne, mahlane ja maitsev.
Ühesõnaga meile meeldib.
Kaelakarbonaadi on pidevalt ja palju käes ning tomatiga ja sibulaga fooliumis küpsetatuna on mõnus vaheldus igasugu šnitslitele. Retsept nami-namist.
Vaja läheb:
Niipalju kaelakarbonaadilõike, kui sööjaid (mul 5 tk)
kirsstomateid (nt igale tükile 2-3 tk)
3 suurt sibulat
soola-pipart
100 g võid
peotäis peterselli peeneks hakituna
fooliumit 5 tk (nii suured et lihalõik sisse mahub ja pealt kinni saab panna)
Praadisin karbonaadilõigud kiirelt väheses õlis läbi (kõrgel kuumusel u 1 minut kummalegi poolele). Tõstsin lihalõiguld fooliumitele.
Praadisin kiirelt sibula läbi, jagasin lihalõikudele, purustasin lõikudele soola ja pipart ning panin peale tomatid. Fooliumid mässisin kokku ja panin 155C pöördõhuga 30 minutiks ahju.
Tegin valmis petersellivõi - segasin toasooja või sisse peterselli ja maitsestasin soolaga. Keerasin toidukilesse ja panin külma.
Võtsin välja, lasin taheneda umbes 15 minutit, võtsin pealt lahti ja lisasin lõigu petersellivõid.
Valmis. Serveerime nagu alati igavalt ehk keedukartuliga:)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar