Šerriga tiigerkrevetid olid väga head.
Neid siin kiideti nami-namis väga.
Proovisime, väikeste mugandustega.
Kiitsime väga heaks.
Kokkuvõtteks - palju toredaid retsepte ja siin üks neist:
vaja läks 500 g tiigerkrevette
oliivõli 2 spl
suhkrusiirupit 2 spl (kas siis hele valmissiirup või keeda ise 1 dl veest ja 1 dl suhkrust)
2 väikest, aga teravat tšillikauna
5 suurt küüslauguküünt
pipart ja soola (u 1 tl mõlemat)
peotäis värsket koriandrit
Hakkisin tšilli ja küüslaugu peeneks ja praadisin juba eelnevalt kuumaks aetud oliivõlis umbes pool minutit.
Lisasin krevetid ja soola-pipra, praadisin ühe minuti, kuni krevetid hakkavad roosakaks tõmbuma ja lisasin siirupi. Praadisin veel 1 minuti ja valmis ta oligi.
Panin krevetid koos kastmega liuale ja puistasin peale koriandri.
Kõrvale tuleb muidugi ka juua midagi, kuid hr.Linnul pole praegu aega juttu kirjutada, küsige Toidumessil tema käest live'is, kui huvi on:)
2 kommentaari:
Loen ja loen ning jõudsin järeldusele. Linnud on ikka imeliselt toidetud!
Tänusõnad sulle, Riste:)
Postita kommentaar