Vaja läks:
500 g hakkliha
400 g keedetud ja riivitud peeti
2 peenelt hakitud sibulat
1 dl riivsaia
1 muna
soola, musta pipart ja riivitud mu
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCZERodgOj8nH6fZcVS-MZmM9e1jbf4LQ15uP3V_d1Oprau72ZSzUI8qZEpx-vjFToN0dC3lQd8GsYddiq3tUsnGn_74j7zbAsj2fGoKxFtpXbLQXS-A0LXwlssPIT33phjZyZ7nAdD4I/s280/s%C3%B6%C3%B6k+201.jpg)
Segasin kausis riivitud keedetud peedi, hakkliha, peenelt hakitud sibula, riivsai, muna ja maitseained ning sõtkusin ühtlaseks. Lasin natuke seista ja maitsestuda ning küpsetasin 190 C (pöördõhk) ahjus tund aega.
Kõrvale röstisin porgandeid (samal pannil, kus pikkpoiss küpses) ja keetsin kartuleid. Kastmeks tegin hapukoore-tilli-küüslaugu-kurgi kastme, sellest on saanud meie pere lemmik külm kaste :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar