Lindude toitmine

pühapäev, 22. september 2019

Ubinapäev Viimsi taluturul

›
Nagu traditsiooniks on saanud, postitan üks kord aastas.  Ubinapäeval, mis Viimsi taluturul igal aastal toimub ja nii juba aastaid.  Ag...
laupäev, 22. september 2018

Natalie host-isa lemmikõunakook

›
Kui kõik ausalt ära rääkida, siis alguse sai see teema Viimsi Ubinapäeva õunakoogivõistlusest.  Pille kutsus meid üles osalema.  Kuna...
kolmapäev, 11. oktoober 2017

Dolmad Ungari moodi

›
Ungari, Tokaj, veinimuuseum. Muuseumis oli üks tuba pühendatud Tokaj veinide ja toidu kokkusobitamisele. Toiduretseptid ja videod, kuidas ...
1 kommentaar:
neljapäev, 15. september 2016

Mitmevärviline ja -kihiline vegan-toortort

›
Tundub, et ainult kohvikutepäevad mind veel aktiveerivad süüa tegema :D  Seekord oli kohvik Kuressaares. Mu õde ja onutütred olid tegelik...
neljapäev, 21. juuli 2016

Koogikesed mandlitäidisega ja värskete marjadega #Kvarts40 at Viimsi kohvikutepäev

›
Aeg jõudis kätte. Tänu Viimsi kohvikutepäevale tuli mulle peale tuhin jälle katsetada ja proovida ja siis ka kohvikusse selle kõigega minna...
kolmapäev, 19. august 2015

Lemmikbrownie

›
Peale erinevate, nii kuulsamate kui vähemkuulsate autorite sulest pärit retseptide proovimisi, millest mõned olid head, mõned keskpärased ja...
reede, 29. mai 2015

Kalapäeva blogipuhvet

›
Homme, st 30.mai, Viimsi taluturul! Kuigi ma olen viimasel aastal väga nõrk blogija, siis süüa ma ikka veel teen ;)  Minu poolt on laual ...
teisipäev, 14. aprill 2015

Praetud kala koriandri-peterselli-õlikastmega

›
Tõsiselt hea kraam see pika nimega kaste, mis tegelikult oli nagu pesto, aga parmesani sees ei ole. Krõbeda nahaga kala peale sobis väga ken...
neljapäev, 6. november 2014

Tempura hiidkrevetid, aitäh Kadri Tran!

›
Midagi lihtsamat ei ole vist olemas :) kui muidugi kõike täpselt õieti teha! Ostad tiigerkrevette, 21/25 suurusega ja puhastatud ja külm...
3 kommentaari:
reede, 3. oktoober 2014

Õuna-hapukoorekook

›
(pilt by Vernanda) Minu teine lemmik sellest aastast.  Hapukoorega rabarbrikook on üks mu kõige lemmikumatest rabarbrikookidest, aga ...
1 kommentaar:
pühapäev, 28. september 2014

Toorjuustukreemiga õuna-pähkli(te)kook

›
Õunapuhveti ettevalmistused algavad mul juba kuu varem. Igasugu proovikooke sai tehtud kümmekond. Kaks retsepti läksid prügikasti. Kolmest ...
1 kommentaar:
pühapäev, 21. september 2014

Kikerhernemääre või -pasta või äkki isegi hummus?

›
Kuigi õunakoogikatsetused eelseisvaks õunakoogikohvikuks on täies hoos ja vähemalt kaks uut kooki, millega kohvikuses minna, on olemas, pöör...
1 kommentaar:
neljapäev, 5. juuni 2014

Tutmanik alias sai fetaga

›
Kogu selle saialise juures võlus mind kõige rohkem tema nimi, mida iganes selle täpne tõlge Bulgaaria keelest ka ei oleks:) Ja muidugi võima...
4 kommentaari:
kolmapäev, 23. aprill 2014

Toorjuustukattega šokolaadibrownie

›
Mul polegi vist mõtet kirjutada kui hea asjaga tegemist on, sest siia jõuavadki ainult karmi kahe-kolme-nelja-(vahel ka suurema)-liikmelis...
pühapäev, 20. aprill 2014

Vahvlid, pr. Ida Savi ja masin aastast 1964.

›
Ilusat munadepüha jätku! Reaalses elus olid munadepühad täitsa olemas ja laualgi üht-teist temaatilist, lihavõtte ajatut klassikat (aga m...
›
Avaleht
Kuva veebiversioon

Teave minu kohta

Minu foto
Kirsike
Ma ei saa öelda enda kohta, et oleksin hull söögitegemise järele või et kuidagi sõltuvuseses kokandusest. Kaugel sellest, mulle lihtsalt meeldib proovida uusi retsepte, küpsetada kooke, hautada hautisi ja pakkuda perekond Linnule (jah, 4/5 meie perest kannab sellist perekonnanime ja sellest ka blogi nimi) head-paremat süüa. Mille kõrvalnähuna on Linnulastest kasvanud üsna teravad toidukriitikud :O, lapse suust pead ju tõde kuulda saama :D Blogisse jõuavad need retseptid, mida tahaks tuleviku tarbeks tallele panna (vanasti sai sellised lihtsalt käsitisi vihikusse kribatud).
Kuva mu täielik profiil
Toetab Blogger.