![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoSMlpkHav2lOyJ8j2JWDJC4xqAE-RiOxvGOMSoH8aEvAVVn4j-l7D4a0UqrNHVjBVPlvIGxMLFwNgtCepw4LEw48mWMQi8boXkiQtDBMcz09VfywjkhIEv0P6AtP2L6CoHoQrWH_myec/s200/s%C3%B6%C3%B6k+289.jpg)
Vaja läheb:
250 g kohupiima (ma kasutan ka ricottat või turult ostetud lahtist pastat, ei ole nii vesine)
4 sl suhkrut
2 keskmist muna
0.25 tl soola
0.5 tl soodat
1,5 dl jahu
Hõõrusin kohupiima suhkru ja munadega lahti. Segasin kuivained omavahel ja lisasin kohupiimasegusse. Taignapallid kukutasin kuuma õli sisse kahe lusika abil. Küpsetasin kuumas õlis kuldseks (pigem vähe tumedamaks, muidu kipuvad seest tooreks jääma) ja vahepeal keerasin pontšikuid ringi. Kui pontšikud olid valmis, tõstsin vahukulbi abil köögipaberile nõrguma. Valmis pontšikutele raputasin peale tuhksuhkrut. Tegin viimati keskmisele Linnulapsele klassiõhtule kaasa, talle aga ei maitsenud ja kaasa ta neid võtta ei soovinud :S See-eest sõi Isand Lind kõik peaaegu üksi ära. Ja tõesti-tõesti, sulavad suus!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar